Aansluiten bij Evidensia

Evidensia, de juiste keuze

Of u nu met pensioen wilt gaan, al dan niet vervroegd, graag samen met anderen de zakelijke aspecten van de praktijk wilt delen of gewoon wilt kunnen focussen op het uitoefenen van diergeneeskunde; in alle gevallen is Evidensia de goede keuze. Voor zowel grote als voor hele kleine praktijken zijn wij graag de betrouwbare partner.    

Overname, partnership of franchise

U kunt uw praktijk laten overnemen door Evidensia en deze zelf actief blijven aansturen of dit door uw opvolger laten doen. Er zijn echter ook andere varianten van deelnemen aan Evidensia zoals het Evidensia Partnership of onze Franchise uitgevoerd door de Vets & Pets franchise. In deze gevallen blijft u eigenaar van uw praktijk maar werkt u op onderdelen samen binnen Evidensia.

Gezelschapsdieren, Paard, Landbouwhuisdieren (rundvee)

Evidensia is groot geworden in praktijken voor gezelschapsdieren en paarden, daar ligt qua oorsprong onze expertise. Sinds het samengaan met onze collega's van IVC in Engeland hebben we in de groep ook veel ervaring gekregen met landbouwhuisdieren. Daarom zijn we ook in Nederland onze groep aan het opbouwen voor LBH en gemengde praktijken met vooral rundvee. We hebben hiervoor ook specifiek experts aangenomen en zijn specifiek ondersteunende diensten aan het inrichten.

Kom praten

Heeft u graag een persoonlijk gesprek hier over? Neem dan contact op met iemand uit ons teamof stuur een contactverzoek in.