Ervaringen van dierenartsen

Wij geloven in zelfstandig, lokaal ondernemerschap, ook nadat de kliniek is overgenomen door Evidensia. Een paar ervaringen van dierenartsen: 

Marc Maas, dierenarts en manager Vets & Pets

Marc Maas, dierenarts en manager Dierenkliniek de Langstraat: 

"Wij kunnen met Evidensia de volgende stap in professionalisering in de diergeneeskundige zorg maken. De investering die Evidensia doet in ons tweedelijns centrum in Waalwijk is daarvan een goed voorbeeld"

Ellen Valstar, dierenarts en manager Dierenkliniek Ridderkerk: 

"Het is zo inspirerend om met andere klinieken bij elkaar te komen, om samen te bedenken hoe we verder gaan ondernemen en de diergeneeskunde te bedrijven, zonder te concurreren met elkaar"

Henny Bax, dierenarts en manager Dierenzorggroep:

"Sinds ik me heb aangesloten bij Evidensia, acteer ik nog steeds als eigenaar van onze praktijken. Maar dan nu aangevuld met veel initiatieven voor steun en samenwerking"
Henny Bax

Hanneke van de Looij, franchise deelnemer en dierenarts Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal:

"Als Evidensia Vets&Pets francisenemer, blijf ik zelfstandig ondernemer maar profiteer ik wel van het gezamenlijke inkoopvoordeel en krijg ondersteuning bij het praktijkmanagement. Door samenwerking met gelijkgestemde collega’s komen we verder dan alleen, maar wel met behoud van onze eigen identiteit."