Samen creëren we de beste veterinaire zorg

Dierenarts hond

De veterinaire zorg ontwikkelt zich sneller dan ooit. Evidensia wil hierin een actieve rol spelen, door continu te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Bij Evidensia vormen we de veterinaire zorg van morgen. Wij ondersteunen wetenschappelijk onderzoek, hebben een sterk internationaal forum met hierin diverse specialisten en hebben de Evidensia Academy opgezet, om de kennis en kunde van onze medewerkers te versterken en vergroten. 

 

Gezelschapsdieren en Paard

De Evidensia groep is in eerste instantie ontstaan door samenwerking van praktijken gericht op Gezelschapsdieren en Paard. Hierbij richten we ons in Nederland en internationaal zowel op de brede eerstelijns diergeneeskundige zorg als op de specialistische tweedelijns diergeneeskunde. In regionaal verband werken hiervoor onze dierenklinieken en dierenziekenhuizen op eigen initiatief en inzicht samen om ook spoeddienst en doorverwijzingen goed te organiseren voor onze klanten.

 

Landbouwhuisdieren

Binnen Evidensia NL (en ook in onze zustergroep IVC in Engeland) nemen ook de landbouwhuisdieren, en dan met name het melkvee, een belangrijke plaats in. Onze doelstelling als groep is om de rundveedierenarts en zijn praktijk te ondersteunen in een sector die continu in beweging is. Dit doen we onder andere met onze Academy, ondersteuning op het gebied van geautomatiseerde dataverwerking en support op planning en organisatie van de praktijk. Daarnaast biedt de samenwerking tussen praktijken grote voordelen, zoals het uitwisselen van informatie, kennis en ervaringen opgedaan in de eigen praktijk en het samen uitvoeren van diensten.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het cursusaanbod voor dierenartsen van landbouwhuisdieren? Kijk dan voor meer informatie op Evidensia Academy.