Ervaringen van dierenartsen

Wij geloven in zelfstandig, lokaal ondernemerschap, ook nadat de kliniek is overgenomen door Evidensia.

Een paar ervaringen van dierenartsen:

Marc Maas

Dierenarts en manager, Dierenkliniek de Langstraat

“Wij kunnen met Evidensia de volgende stap in professionalisering in de diergeneeskundige zorg maken. De investering die Evidensia doet in ons tweedelijns centrum in Waalwijk is daarvan een goed voorbeeld”

Ellen Valstar

Ellen Valstar

Dierenarts en manager Dierenkliniek Ridderkerk

“Het is zo inspirerend om met andere klinieken bij elkaar te komen, om samen te bedenken hoe we verder gaan ondernemen en de diergeneeskunde te bedrijven, zonder te concurreren met elkaar”

Ko Schoenmakers

Dierenarts en eigenaar Dierenkliniek Ijsselstein

“Het is een hele stap om je eigen praktijk in te brengen bij een grotere groep, spannend wat er gaat veranderen voor elk teamlid en voor de praktijk. Na een korte periode van wennen aan nieuwe praktische zaken, hebben we al direct de voordelen van samenwerken tussen de praktijken ervaren. Inspringen voor elkaar en voor elkaars diensten, patiënten naar elkaar verwijzen en snel en makkelijk overleg. De academy en opleidingstrajecten zijn echt een hele mooie kans voor onze dierenartsen en paraveterinairen om zich snel verder te ontwikkelen. Met het nieuwe dierenziekenhuis in aanbouw hebben we straks onze spoed- en verwijszorg voor onze en andere patiënten in onze regio supergoed geregeld. Dit is echt een grote stap voorwaarts in de diergeneeskunde”

Hanneke van de Looij

Hanneke van de Looij

Franchise deelnemer en dierenarts Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal

“Als Evidensia Vets&Pets francisenemer, blijf ik zelfstandig ondernemer maar profiteer ik wel van het gezamenlijke inkoopvoordeel en krijg ondersteuning bij het praktijkmanagement. Door samenwerking met gelijkgestemde collega’s komen we verder dan alleen, maar wel met behoud van onze eigen identiteit”