Hoe commercieel is jouw diergeneeskunde?


Een lezing over een fair verdienmodel voor diergeneeskunde, kijkend naar prijsbeleid en winstgevendheid versus inkomen voor de praktijk en medewerkers

Onderwerpen

Veel dierenartsen vinden het moeilijk hun producten en diensten door te berekenen naar hun klanten. Waar liggen de kosten in een gezelschapsdierenpraktijk? Hoe kan je de praktijk beter renderend maken? Wat is het effect van het geven van korting op de winst? Of als je één extra ontwormingspil meegeeft aan de klant? En wat gebeurt er met de winst als de kosten omhoog gaan doordat je investeert? Allemaal vragen waar je als kliniek directeur én als medewerker dagelijks mee te maken hebt. Na deze lezing krijg je meer inzicht in de financiële kant van de diergeneeskunde en leer je als dierenarts op een andere manier naar je vak te kijken.

Details

Datum: 25 juni 2019, 19:00 – 22:00 uur (ontvangst 19:00 – 19:30 uur) Let op, de datum is gewijzigd naar een eenmalige lezing op 25 juni.

Locatie: Hugo Verwijskliniek, De Heining 10, Zwanenburg

Doelgroep: dierenarts & paraveterinair gezelschapsdieren, werkende bij een Evidensia praktijk

Instapniveau dierenarts: dierenarts gezelschapsdieren basis & gevorderd

Instapniveau paraveterinair: paraveterinair gezelschapsdieren basis & gevorderd

Kosten: €70,- excl. BTW

Maximaal aantal deelnemers: 30

Voor meer informatie: Chantal Kooyman, academy@evidensia.nl

Schrijf je direct in: inschrijven

Trainer

Ischa Swartz

Ischa Swartz is oud eigenaar van Caressa Dierenziekenhuizen en de Hugo verwijskliniek en tegenwoordig operationeel directeur gezelschapsdieren binnen Evidensia Nederland.