Voedingscursus voor paraveterinairen

De tweedaagse Royal Canin voedingscursus is net als het Veterinair Voedingscollege, speciaal ontwikkeld voor dierenartsassistenten. De doelstelling van de cursus is het vergroten van de kennis over dieetvoeding bij dierenartsassistenten

Deze cursus zal helaas niet plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd in deze cursus of in het Veterinair Voedingscollege? Stuur dan een e-mail naar academy@evidensia.nl.

Onderwerpen

De cursusmap en de lesstof zijn ontwikkeld door docenten van het Wellantcollege in samenwerking met voedingsdeskundigen en dierenartsen van Royal Canin. Door het kleine aantal deelnemers is veel interactie en discussie mogelijk en is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding door de docent. Na de cursus zal je meer inzicht hebben in  welke belangrijke bijdrage dieetvoeding kan leveren aan het ondersteunen van het herstel van het dier bij een groot aantal aandoeningen. Het overdragen van deze kennis aan de huisdiereigenaren en het geven van gerichte voedingsadviezen leiden tot tevreden eigenaren.

De voornaamste verschillen met het Veterinair Voedingscollege zijn: minder aandacht voor het gezonde dier, geen casuïstieken bespreking, geen examen en niet de titel veterinair voedingsconsulent.

Details

Datum: 3 & 10 juli 2019, 10:00 – 16:30 uur (ontvangst 9:30 – 10:00 uur)

Locatie: Wellant college Houten, Randhoeve 2, Houten

Doelgroep: paraveterinair basis en gevorderd, werkende bij een Evidensia praktijk

Doeldieren: hond en kat

Instapniveau: paraveterinair basis en gevorderd

Kosten: €120,- excl. BTW

Voor meer informatie: Chantal Kooyman, academy@evidensia.nl

Trainer

Het Wellantcollege en Royal Canin

Royal Canin